De 5-jarige Collin Puts won met zijn kleurplaat de hoofdprijs
De 5-jarige Collin Puts won met zijn kleurplaat de hoofdprijs Foto:

Leuke paasactiviteit op het Piet van Thielplein

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De paasactiviteit op het Piet van Thielplein werd zaterdag 16 april druk bezocht. Het weer was geweldig met de hele dag een zonnetje! Veel kinderen hebben zich laten schminken en hebben genoten van het schilderen van hun eigen paasei. De kinderen zaten gezellig naast elkaar aan tafels in alle rust hun ei te schilderen voor de Paasdagen, erg leuk om te zien.

De paashazen hebben veel chocolade paaseitjes uitgedeeld op het plein. De kleurwedstrijd was erg populair. Er zijn ontzettend veel tekeningen ingeleverd in alle leeftijdscategorieën en hieruit zijn de prijswinnaars getrokken. Ook van de speurtocht zijn er winnaars getrokken uit de goede inzendingen. De oplossing was ‘Vrolijk Pasen’. Alle prijswinnaars hebben ondertussen hun prijzen opgehaald bij Van den Heuvel Boek en Kantoor. De twee hoofdprijswinnaars hebben hun prijs op mogen halen bij GoedeMorgen Media.

Loes Otten fotografie heeft volop leuke foto’s gemaakt van de paasgezelligheid op het winkelplein. Alle ouders hebben op deze dag een speciale code gekregen om de foto’s te bekijken, echter door een fout in het systeem is de inlogcode veranderd. Wil je de foto’s bekijken, ga dan naar www.fotoidee4u.com en vul deze code in: 424153-113721-MPWU-7F.