Afbeelding

Wandeltocht van Runnersclub Lieshout op 10 juli

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Na twee jaar van afwezigheid gaat Runnersclub Lieshout weer van start met de jaarlijkse wandeltocht. Deze zal plaatsvinden op 10 juli en is onder andere geschikt voor een prachtige (laatste) training voor de Nijmeegse Vierdaagse. De wandelaars van de vereniging hebben een prachtige gevarieerde route uitgezet die veelal door bosrijk gebied zal gaan.

De routes worden voorzien van pijlen en de deelnemers ontvangen een routebeschrijving. Deelname kost €4,00 per deelnemer, leden van de NWB en KWbN ontvangen €1,00 korting op de inschrijving. Kinderen tot 12 jaar betalen €1,00 voor hun deelname. Inschrijving en betaling geschiedt op de dag zelf bij het clubgebouw (provinciale weg Lieshout, ter hoogte van tennisvereniging De Raam. Er kan contant en per pin (contactloos) worden betaald.

De routes hebben een afstand van 10, 20, 30 of 40 kilometer. De tocht van 10 kilometer start tussen 9.00 en 12.00 uur. De tocht van 20 kilometer start tussen 8.00 en 11.00 uur. De tocht van 30 en 40 kilometer start tussen 7.00 en 9.00 uur. Onderweg wordt er gezorgd voor twee rustpunten waar tegen een kleine vergoeding een lekkernij, een drankje of soep kan worden gekocht. Op de rustpunten is tevens EHBO aanwezig.

Dit jaar wordt het de twaalfde editie van de wandeltocht. Voorgaande elf edities waren een groot succes en Runnersclub Lieshout hoopt dan ook dat deze editie weer goed bezocht gaat worden. Voor meer informatie: www.runnersclublieshout.nl.