Afbeelding

Zomershow RC de Oude Molen ‘K3 Bootcamp’

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Op zondag 10 juli is het weer zover: de jaarlijkse zomershow van RC de Oude Molen. Deze show wordt gereden door de jongste leden, tot ongeveer 10 à 11 jaar. Dit jaar is het thema K3 Bootcamp. Tijdens deze bootcamp zullen de rijdsters ontdekken hoe ze een echt K3’tje kunnen worden. 

Ieder jaar zetten de jongste leden van RC de Oude Molen een spetterende show neer ondanks hun jonge leeftijd. Dit vergt heel veel training en voorbereiding, want alles moet kloppen. Niet alleen het decor, maar ook het samenspel, de mimiek en natuurlijk het schaatsen moet worden afgestemd op elkaar. Voor de jonge meiden vergt het heel veel discipline, want er moeten heel veel nummers worden ingestudeerd. Na twee jaar van afwezigheid vanwege corona is het nu extra leuk dat er weer een show gereden kan worden. De rijdsters kunnen echt niet wachten. Doordat er al zo lang geen show meer heeft plaatsgevonden is het voor veel rijdsters de eerste keer dat zij mee mogen doen.

Tijdens de show van dit jaar, K3 Bootcamp, komen er veel verschillende liedjes van K3 aan bod. De rijdsters worden meegenomen in de wereld van K3 en zullen alle kneepjes van het vak leren. Dit belooft een groot feest te worden! Wil jij de jongste leden zien schitteren op rolschaatsen? Kom dan 10 juli kijken! Er zijn twee shows, namelijk om 13.00 en om 16.00. De entree bedraagt €5,00. Kaarten zijn vooraf te bestellen via kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl, of kom op dinsdag 5 juli tussen 17.15 en 18.30 uur langs bij de rollerhal op de Lage Heesweg om kaartjes te kopen en/of ophalen. Voor meer informatie kijk op www.rcdeoudemolen.nl.