Afbeelding

Herfstvakantie-activiteiten Laarbeek Actief

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - De herfstvakantie is weer bijna in zicht en dit betekent ook dat Laarbeek Actief weer vier dagen lang verschillende activiteiten klaar heeft staan voor kinderen uit groep 1 t/m 8. Wilt u meer te weten komen over welke activiteiten? Dan kunt u een kijkje nemen op de website van Laarbeek Actief.

Met de herfstvakantie die eraan komt heeft Laarbeek Actief weer hele leuke binnenactiviteiten geregeld voor alle kinderen uit de groepen 1 t/m 8. De vakantieactiviteiten gaan plaatsvinden van dinsdag t/m vrijdag op 25, 26, 27 en 28 oktober. Voor de lessen in de vakantie staan een paar hele leuke activiteiten op de planning, zoals archery attack, lasergamen een obstakelrun en nog veel meer verschillende activiteiten.

Voor de activiteiten van de vakantie kunt u zich aanmelden op de site van Laarbeek Actief. U kunt al zien welke activiteiten er staan ingepland. Aanmelden voor een van deze activiteiten kan vanaf 10 oktober, dus zorg ervoor dat u daarvan op de hoogte bent. Ze hopen dat ze jullie zien tijdens de mei vakantie! Let op, want vol is vol. Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina en website van Laarbeek Actief. Je kunt voor meer informatie/inschrijving ook terecht bij het mail adres van Laarbeek actief: laarbeekactief@levgroep.nl.