Afbeelding

Jong Ganzegat heeft er weer zin in

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Jong Ganzegat is weer in de voorbereiding van het aankomende carnavalsseizoen. De organisatie heeft er in ieder geval zin in! Wie zullen er op zaterdag 12 november op het bordes van de Couwenberg onthuld worden als nieuwe jeugdprins en jeugdprinses?

Op dat antwoord moet je nog even wachten. Wat ze al wel zeker weten is dat zij begeleidt gaan worden door prins Joep als kleinvorst en prinses Elin als hofdame. Daarnaast zullen er enkele oud leden afzwaaien en enkele nieuwe toetreden tot de jeugdraad. Want zeg nou zelf: het feest is niet compleet als de raad niet is geweest.  De dansgarde van de jeugd is intussen al druk aan het oefenen om op die 12e november hun beste beentje voor te kunnen zetten. Het enige wat dan nog ontbreekt om het feest compleet te maken is een nieuwe hofnar. Dit betekent dus dat ze een vacature hebben: Hofnar gezocht! Hij of zij is het die mee het feest op gang brengt en met zijn vrolijke sprongen de weg vrij maakt voor de komst van de dansgarde, jeugdraad en het prinselijk gevolg. Denk jij nou bij jezelf: dat lijkt me echt cool, of het lijkt je gewoon leuk om te doen? Geef je dan nu op! Wie weet hoor jij dan binnenkort wel bij de gezellige club. Opgeven kan door je aan te melden tot en met zaterdag 22 oktober via jongganzegat@ganzegat.nl

Dus als ouders, opa’s en oma’s of wie je ook bent dit leest en je denkt: ‘ik ken wel een feestneus die een leuke hofnar zou zijn’, vertel het diegene en zorg dat die zichzelf opgeeft. Dan alvast een beetje voorinformatie voor de prinsenpaar onthulling op zaterdag 12 november. Ga alvast op zoek naar een lampion, lampjes of iets anders leuks want ze willen op die avond zoals vanouds weer starten met een stralende lampionnen optocht. Zo, nu kunnen de knutselaars onder ons zich alvast gaan voorbereiden.