Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Sportstuif en Sparta’25 kleuren oranje tijdens Koningsdag

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Koningsdag 2023 was weer ouderwets gezellig in Beek en Donk. Na alle voorbereidingen die de organisatie (BSO Sportstuif Beek en Donk) had getroffen, kon eigenlijk alleen het weer nog roet in het eten gooien tijdens de Koningsdag voor kinderen bij RKSV Sparta’25. De temperatuur lag misschien net wat onder het jaargemiddelde op deze dag, maar het zonnetje deed uiterst zijn best. Dat scheelt al een slok op de Oranjebitter.

De sfeer was opperbest en de opkomst groot! Zo werd er tijdens de Oud-Hollandse spelletjes kilo’s koek weggehapt, meerdere spijkers in het flesje gepoept, blik geworpen en naar hartenlust geklommen en gesprongen op springkussens. Het geheel was feestelijke oranje aangekleed, mede door de prachtig versierde fietsen van alle kinderen. Naast de vrije inloop van de activiteiten in de ochtend, konden kinderen namelijk ook deelnemen aan een fietsversierwedstrijd. Afgelogen vrijdag zijn de winnaars via de sociale media kanalen van BSO Sportstuif bekend gemaakt, evenals de winnaars van de loterij!

Luc Seelen, regiomanager van Sportstuif: “Door middel van het organiseren van zoveel mogelijk gratis evenementen in Beek en Donk hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van de Laarbeekse kinderen. Het is te zien aan de opkomst van deze dag dat er behoefte is aan sportief aanbod, in de buitenlucht.”

Sportstuif organiseert naast de sportieve BSO meerdere gratis evenementen en activiteiten in de gemeente Laarbeek. Blijf hiervan op de hoogte via www.sportstuif.nl of www.samenbijsportstuif.nl en houd de sociale media in de gaten!