O&U in actie tijdens het afgelopen concert in Bergeijk
O&U in actie tijdens het afgelopen concert in Bergeijk Foto: Joost Duppen

Olé!: een muzikale avond in Spaanse sferen

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Muziekcentrum Het Anker in Beek en Donk staat zaterdagavond 3 juni in het teken van Spaanse sferen tijdens het uitwisselingsconcert met Harmonie Prinses Juliana uit Klaaswaal: Olé! Zowel Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning als Harmonie Prinses Juliana Klaaswaal brengen muziek ten gehore van Spaanse afkomst.

O&U zal voor de laatste keer onder leiding van dirigent Harry Vorselen spelen. Als voorproefje op de nieuwe dirigent Julio Domingo, speelt O&U een stuk gecomponeerd door Julio. Harmonie Prinses Juliana onder leiding van Xavier Scheepers zal een programma met Spaanse elementen ten gehore brengen.

Niet alleen de muziek van beide orkesten zal deze avond zorgen voor een zomerse sfeer, u kunt van dit concert genieten onder het genot van heerlijke Spaanse hapjes en drankjes.

Deze Spaanse avond vol muziek zal op zaterdag 3 juni a.s. aanvangen om 20.00 uur in Muziekcentrum Het Anker. De kaarten zijn te koop bij Fietsvakman van den Berg en Wetzel Optiek Optometrie & Horen in Beek en Donk. Koopt u de tickets liever online? Dat kan via: www.ticketkantoor.nl/shop/oenu-ole