Afbeelding

Wie o wie is de nieuwe prins van de Heikneuters?

Activiteiten & Evenementen

Mariahout – Hierbij alweer de derde hint op zoek naar de nieuwe prins van de Heikneuters. Het wordt al echt spannend! Hopelijk wordt het de nieuwe hoogheid niet te heet onder de voeten en weet hij zijn coolheid te bewaren in deze spannende tijd.

Kan de nieuwe hoogheid zich nog in het openbaar vertonen, of houdt hij zich schuil de laatste tijd? Voor de echte speurneuzen, geïnteresseerden, belangstellenden en nieuwsgierigen is hier de derde hint: ‘Naar hem wordt goed geluisterd’. 

Mocht je denken, ‘Nou weet ik écht heel erg zeker wie het is!’, schrijf je naam en de naam van jouw prins op een blaadje, doe deze in een gesloten envelop in de brievenbus bij John Brugmans, Tuindersweg  41 in Mariahout, en maak kans op mooie prijzen tijdens de bekendmaking op 11 november met een feestavond bij de Pelgrim, waar in het begin van de avond de jeugdhoogheden bekend worden gemaakt en ze afscheid nemen van Prins Djim. Het wordt een avond met muziek, uitdagingen en plezier met een jaren 90 – biercantus avond. Een leuke feestavond met een leuke en verassende afloop!