Afbeelding
Foto:

Gemertse kapel ‘Of Ge Waorst Lust’ landt in Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Lieshout – Het Gemertse dweilorkest ‘Of Ge Waorst Lust’ gaat op tour in Lieshout! Met een mini-kapellenfestival vol Laarbeekse clubs belooft het 27 januari een groot feest te worden in het Bavaria Brouwerij Cafe. Met de Troi Oit (lees – try-out) oefent OGWL voor haar grootste Waorstenbal tijdens carnaval, een grondige test in muziek maken en feest vieren. 

OGWL doet het ook dit jaar niet alleen, er komen zelfs meer gast-kapellen dan ooit naar De Troi Oit! Het wordt een Laarbeeks feestje. Op het podium van het Bavaria Brouwerij Café in Lieshout verschijnen de Beek en Donkse kapel Stoudt, De Lieshoutse Blaasband Smesh en de piepjonge nieuwe kapel Alles Kidzz. Ze bouwen een mooi feestje en zo oefenen ze meteen voor carnaval. Dat wordt grondig gedaan. “Er wordt gründlich geübt”, bevestigt kapelmeester Stephan Swalbe. “Welke nieuwe Of Ge Waorst lust-knallers en meelallers werken, en welke niet. En wie geths mit het uithoudingsvermogen, we gaan het zien.” Naast het oefenen is het voor de muzikanten ook de kans om ook inspiratie op doen en genieten van de collega’s. 

De deuren van de koepelzaal van het Bavaria Brouwerij Café in Lieshout gaan om 20.00 uur open, een half uurtje later start het programma. De live muziek gaat door tot middernacht. Er is bier en worst en de toegang is gratis!