Afbeelding
Archieffoto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

Hemelvaartweekend in Laarbeek; lees hier wat er te doen is

Activiteiten & Evenementen Agenda

Laarbeek - Het Hemelvaartweekend staat voor de deur en Laarbeek bruist van de activiteiten. Hier is een overzicht van enkele evenementen die plaatsvinden.

Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel
In Aarle-Rixtel zijn de Dorpsfeesten een jaarlijks hoogtepunt. De festiviteiten vinden plaats tijdens het Hemelvaartweekend, met een scala aan activiteiten voor jong en oud. Van een Quiznight en Zeskamp tot een Jaarmarkt en optredens in de tent. De Dorpsfeesten staan garant voor een gezellig samenzijn.

Jaarmarkt in Aarle-Rixtel
Op Hemelvaartsdag wordt Aarle-Rixtel omgetoverd tot een bruisende marktplaats (foto). Een scala aan kraampjes biedt lokale producten, ambachten en lekkernijen aan. Het is de perfecte gelegenheid om te snuffelen, te proeven en te genieten van de levendige sfeer. Mis deze drukbezochte markt met meer dan 200 kraampjes niet.

Boekenmarkt in Kouwenbergs Kerkje
Op Hemelvaartsdag kun je in Aarle-Rixtel ook terecht voor een grote boekenmarkt in het sfeervolle Kouwenbergs kerkje. Voor boekenliefhebbers is dit een paradijs, met een breed scala aan titels om te ontdekken en te doorbladeren. Of je nu op zoek bent naar zeldzame vondsten of gewoon een goed vakantieboek, deze boekenmarkt heeft voor elk wat wils.

Nationale Molendagen
Voor de liefhebbers van historisch erfgoed zijn de Nationale Molendagen op 11 en 12 mei een must. De twee Lieshoutse molens zijn open voor het publiek: Molen de Leest en Molen de Vogelenzang. Een unieke gelegenheid om meer te leren over de molens en te genieten van de schoonheid van hun architectuur en werking.

Jouw evenement aanmelden? Dat kan gratis via de evenementenagenda van MooiLaarbeek. Daar tref je ook een overzicht aan van andere activiteiten en evenementen die de komende tijd plaatsvinden.

Het Laarbeekse nieuws en de evenementenagenda in je broekzak? Download de MooiLaarbeek-app. Vergeet niet de pushmeldingen aan te zetten. Download in de Apple Store (iOS) en Google Play Store (Android).