Inschrijfavonden kindervakantieweek Hiep Hoi

NULL

Inschrijfavonden kindervakantieweek Hiep Hoi

Beek en Donk – Met het mooie weer in zicht, begint bij de organisatie van de Beek en Donkse kindervakantieweek het Hiep-Hoi-gevoel al te kriebelen. Woensdagavond 17 april en dinsdagavond 23 april kunnen kinderen zich inschrijven voor dit evenement.


De voorbereidingen zijn in volle gang. Wat de organisatie dit jaar verzonnen heeft, blijft voorlopig nog even geheim. Het enige wat ze los willen laten, is dat ze de kinderen een week lang meenemen naar de ‘jungle’, waar ze heel veel spannende dingen mee gaan maken.

Alle kinderen vanaf 4 jaar van de basisscholen uit Beek en Donk mogen meedoen. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, buren en alle andere mensen die bij willen dragen aan een geweldige kindervakantieweek zijn van harte welkom om zich op te geven als vrijwilliger. Als vrijwilliger ben je niet verplicht om heel de week mee te helpen, alle hulp is welkom.

Inschrijven kan op woensdagavond 17 april en dinsdagavond 23 april tussen 19.00 en 21.00 uur op Basisschool De Raagten. Ieder kind dat deelneemt mag op het inschrijfformulier een naam van een vriend of vriendinnetje zetten, waarmee hij/zij in een groepje wil zitten.

De kindervakantieweek vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 9 augustus. Verdere informatie is te vinden op www.hiephoibeekendonk.nl.