Buurtorkest R

Muziek

Buurtorkest Röllik Goewd zoekt trompettist en slagwerker


Beek en Donk - Röllik Goewd is al 23 jaar een muziekgezelschap dat met veel plezier op een ontspannen wijze muziek maakt. Zij zijn nu op zoek naar versterking van het orkest. Muziek maken voor eigen en andermans plezier, en dit met een gevarieerd repertoire, is hun uitgaanspunt.

De bezetting is nog prima in orde, maar wegens omstandigheden zijn zij op zoek naar een trompettist en een slagwerker. Hierbij wordt gedacht aan muzikanten, mannen of vrouwen, die al eens ergens muziek gemaakt hebben en nu zonder kapel zijn. Het kunnen ook muzikanten die gestopt zijn, maar toch wel weer muziek willen gaan maken, zogezegde herintreders. Bent u al aangesloten bij een gezelschap, maar heeft u nog best wat tijd over om deze hobby ook bij Röllik Goewd in te vullen, dan bent u ook welkom.

Röllik Goewd repeteert op maandagavond van 20.30 tot 22.30 uur en de optredens worden altijd in onderling overleg vastgesteld. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Wim Snijders per telefoon 06-57768682 of door een e-mail te sturen naar w.snijders3@chello.nl. Contact hierover opnemen met Tony van Doore kan ook. Dit kan per telefoon: 06-12104745.