Openbare voorbespreking De Werkgroep

NULL

Openbare voorbespreking De Werkgroep 


Laarbeek - Politieke Partij De Werkgroep houdt op maandag 3 juni in het Dorpshuis in Lieshout een voorbespreking. Op 4, 5, 6 en 11 juni vinden commissievergaderingen plaats. De voorbespreking is ter voorbereiding van de besluitvorming in de volgende raadsvergadering.

Op de agenda's staan o.a.de volgende punten;
Commissie maatschappelijke Ontwikkeling: een plan van aanpak over alcohol en drugspreventie en de vaststelling van de inburgeringsverordening Laarbeek 2013.
Commissie Ruimtelijke Ontwikkeling: de presentatie van Erfgoedkaart archeologisch beleidsplan en Erfgoedverordening en de vaststelling van het bestemmingsplan Kom Lieshout.
Commissie Beheer Openbare Ruimte: een reactie op de brief van het IVN Laarbeek met zorgen over de natuur en landschapsontwikkeling in Laarbeek, een onderzoek naar extra kosten van hondenpoepoverlast.
Commissie Algemeen Bestuur: een aantal voorstellen op financieel gebied, de aanpassing van de APV, de toekomstvisie voor Laarbeek tot 2020, de stand van zaken Intergemeentelijke/ regionale samenwerking.

Kortom veel agendapunten die u als burger direct in uw belang treffen. Onze raads- en commissieleden zullen het standpunt van De Werkgroep kenbaar maken. U kunt dat standpunt nog beïnvloeden, kom daarom meepraten u bent van harte welkom, de koffie staat klaar. Bent u niet in de gelegenheid om naar die bijeenkomst te gaan, maar wilt u toch aangeven hoe u er over denkt? Neem dan contact op met Ben Swinkels, fractievoorzitter De Werkgroep: via tel 0499- 422 017 of via de mail info@dewerkgroep.nl.