Afbeelding

Goed toeven op zorgboerderij De Liesvelden

NULL

Goed toeven op zorgboerderij De Liesvelden


Beek en Donk - Zorgboerderij De Liesvelden hield op zondag 16 juni open huis. Het was gezellig druk op het erf. Er was een expositie te zien waar alles dat met zorg te doen heeft in naar voren kwam. Daarnaast speelde orkest ‘De Ouwe Hap’ uit Aarle-Rixtel een vrolijke deun. 

Het was gezellig druk in de verschillende kamers en op het erf. Zo op het oog is zorgboerderij De Liesvelden een goedlopend melkveebedrijf, waarvan er in Laarbeek genoeg te vinden zijn. Melkrobots nemen het werk voor een gedeelte uit handen, maar voor de boer blijft genoeg te doen.

Maar toch is zorgboerderij De Liesvelden niet zo normaal als dat het lijkt. Het is een boerderij met een grote plus. Van maandag tot en met donderdag loopt het vol met mensen, die hier komen om de dag door te brengen. Het kunnen licht dementerenden zijn of ouderen, die normaal door hun familie worden verzorgd. Om de mantelzorger te ontlasten en om eens op een andere plaats te zijn onder gelijken is de zorgboerderij een waardevolle instelling.

Lees donderdag het hele verslag in De MooiLaarbeekKrant.
Klik hier voor foto's van deze open dag.