Zonnebloem Mariahout maakt haar jaarlijkse uitstapje

NULL

Zonnebloem Mariahout maakt haar jaarlijkse uitstapje

Mariahout – Het jaarlijkse uitstapje van de Zonnebloem Mariahout ging dit keer naar het Klok- en Peelmuseum met aansluitend een rondrit met gids door de Peel. Afgelopen woensdag gingen 45 gasten mee op deze trip.

Voordat de rondleiding begon, was er eerst nog koffie en vlaai. De twee gidsen vertelden vol passie over de klokken. De rondleiding van een uur was bijna te kort zoveel konden zij vertellen.

Na de lunch kon iedereen op eigen gelegenheid nog een tijdje rondwandelen. In de middag vertrok de bus door de Peel met de pittoreske plaatsjes. De gids wist zoveel uit te leggen en de bus naar zoveel onbekende weggetjes te sturen dat zelfs de buschauffeur verbaast was. Voor een ambachtelijk ijsje stopte de bus bij Koning Willem 3 hoeve. Voor de gasten was het wel vermoeiend om steeds in en uit te stappen bij de bus. Het gezelschap ging weer richting Klok- en Peelmuseum om de gids thuis te brengen en daarna richting huis te gaan. Het was een uitstapje waar de gasten, de buschauffeur en de organisatie nog lang over na zullen praten. Een uitstekend geschikt uitstapje voor mensen van de Zonnebloem. De eerstvolgende activiteit van de Zonnebloem is in september.