Afbeelding

Computercursus in Aarle-Rixtel

NULL

Computercursus in Aarle-Rixtel


Aarle-Rixtel - De tijd gaat snel, het is alweer bijna 2014. Het is belangrijk om bij de tijd te blijven, ook voor u! Om snel te leren werken met een computer, wordt er een speciale cursus gegeven. Deze gaat op woensdag 8 januari van start in Aarle-Rixtel.


Eerst wordt er geleerd om een brief te maken. Daarna volgt het e-mailen. Met e-mailen gaat u contact maken met anderen, maar ook met uw eigen familie, vrienden en kennissen ver weg of net om de hoek. Gaat u graag op vakantie, stuur dan een e-mail naar huis waar u verblijft en kijk op uw laptop of tablet hoe het met uw kinderen en/of kleinkinderen is. Met een computer kunt u ze volgen over heel de wereld.

Verder leert u zoeken op internet, zodat u alles kunt opzoeken wat u wilt weten. Uw kinderen en kleinkinderen weten precies hoe het moet, maar als u om hulp vraagt gaat het te snel. Wij leren u op een rustige manier omgaan met een computer. U heeft geen computer? Geen probleem, wij regelen er een. Vraag vrijblijvend om informatie of meldt u aan voor de cursus die op woensdag 8 januari van start gaat.

Negen personen kunnen terecht in de voormiddag van 9.30 uur tot 12.00 uur en negen personen kunnen ’s avonds
van 19.00 tot 21.30 uur terecht in de geriefelijke computerkamer in Multifunctioneel Centrum 'De Dreef' aan de Duivenakker 76 te Aarle-Rixtel. Meer informatie kan verkregen worden bij Cor Verschuuren. Tel: 0492-382151 of e-mail: cor.verschuuren@planet.nl