Omroep Kontakt gaat voor Jayden

NULL

Omroep Kontakt gaat voor Jayden

Laarbeek - Omroep Kontakt uit Laarbeek gaat zich op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november inzetten om geld in te zamelen voor de 6-jarige Jayden Lücker uit Beek en Donk.

De jongen heeft Neuroblastoom en heeft inmiddels zeven chemokuren in het Radboudziekenhuis in Nijmegen gehad. Zijn overlevingskansen zijn op dit moment 15-20%. Om zijn genezingsproces helemaal optimaal te laten verlopen zou hij een half jaar in Amerika verder behandeld moeten worden. Daarmee stijgen zijn levenskansen aanzienlijk met 20 tot 25%. Aangezien zijn ouders dan ook mee moeten, lopen de kosten hoog op. Het gaat om een bedrag van 100.000 euro. De Stichting Geef om Jayden is al een heel eind op weg om dit bedrag bij elkaar te sprokkelen. Omroep Kontakt gaat via de actie ‘Omroep Kontakt gaat voor Jayden’ proberen om haar steentje hieraan bij te dragen. In een 34 uur durende live-uitzending proberen de vrijwilligers met uw hulp richting de ton te gaan.

In het verleden heeft radio Kontakt meerdere acties gevoerd voor goede doelen. Denk maar aan ‘Licht voor Leo’ en de inzameling voor Roemenië die beide een groot succes waren. Een belteam is deze twee dagen in actie maar ook uw gift via een verzoekplaat of op andere wijze is dan mogelijk. U bent van harte welkom om in de studio van Omroep Kontakt uw bijdrage in de daarvoor bestemde collectebus te doen of maak uw bijdrage over op NL09 RABO 018 167 42 97. Stem af op 106.8 in de ether of luister mee via www.kontaktfm.nl. Meer info is te vinden op www.geefomjayden.nl.