Afbeelding

Gezocht: Lieve, knappe, slimme prinses die niet te hard praat

NULL

Gezocht: Lieve, knappe, slimme prinses die niet te hard praat


Mariahout – Iedereen kan de leden van toneelvereniging Mariahout helpen te zoeken naar een lieve, knappe, slimme prinses die niet te hard praat. Dit kan op 18, 27 en 30 juli in het Openluchttheater Mariahout. Dit jaar wordt ‘De prinses op de erwt’ opgevoerd.

Sprookjes

Ben je vorig jaar naar ‘De nieuwe kleren van de keizer’ geweest of heb je genoten van ‘Roodkapje’ met een hele serie wolven? Dan wil je ‘De prinses op de erwt’ zeker niet missen. Toneelvereniging Mariahout heeft al jaren de traditie om bekende sprookjes in een nieuw, verrassend jasje te steken. Sasha ter Mors bewerkte het bekende sprookje en voert ook de regie van het stuk. Humor en creativiteit voeren bij het gezelschap de boventoon. De spelersgroep bestaat uit een hechte groep spelers van alle leeftijden. Zij weten het publiek te boeien. Zelfs kinderen vanaf vier jaar hebben genoeg te zien en te beleven aan het schouwspel. Een stuk voor jong en oud.

’s Avonds naar het theater?
De eerste zaterdag van de grote vakantie, 18 juli, als de zon wat lager staat en de blaadjes zachter gaan ritselen, speelt Toneelvereniging Mariahout het sprookje om 19.00 uur. Vaste bezoekers weten het al, de bijzondere sfeer laat de sprookjes nog meer tot leven komen. Durf je de spanning niet aan dan kun je 27 en 30 juli om 14.30 uur in het theater terecht. Misschien kun je dan een echte prins ontmoeten of te gast zijn in een heel bijzonder dorp. Toneelliefhebbers weten het; Een sprookje van toneelvereniging Mariahout is altijd bijzonder.
De prinses op de erwt, 18 juli om 19.00 en 17 en 30 juli om 14.30 in Openluchttheater Mariahout.
www.toneelverenigingmariahout.nl.

Foto: Toneelvereniging Mariahout