Met &RG-Teens naar JumpXL

Algemeen

Lieshout - De vrijwilligers van &RG-Teens, tienerwerk Lieshout starten 2016 met een bijzondere en zeer gezonde activiteit. Op vrijdag 22 januari kan iedereen uit zijn dak gaan bij JumpXL. Eindelijk weer een avond achter de computer of TV vandaan en lekker ravotten. Veel beweging, spanning en lol. Gezellig met je Lieshoutse vriendjes/vriendinnetjes gezamenlijk naar Eindhoven. Deze avond is bestemd voor de &RG-Teens leden t/m 15 jaar en ook voor de nieuwe groep 6 leden.

We vertrekken voor het dorpshuis om 18.15 uur en rond 21.45 uur zullen we weer terug zijn. Er worden geen inschrijfformulieren uitgedeeld. Inschrijven kan tot 15 januari via de website www.energyteens.nl. Er is er sprake van een beperkte deelname, maximaal 65 kids (vol is vol).

In verband met vervoer en vanwege de kosten vragen ze ouders om meerdere kinderen weg te brengen en weer op te halen. De deelnamekosten voor deze activiteit zijn €3,50 per persoon. Het bedrag overmaken op nummer NL79RABO0105065153. Tijdens deze sportieve avond krijgen de jongeren een consumptie in de vorm van ranja. Overige consumpties, versnaperingen etc. zijn voor eigen rekening.

De accommodatie is kindvriendelijk en geheel door &RGTeens afgehuurd, men heeft alle vrijheid. De leiders van &RG-Teens zijn op een vaste plek binnen het park, goed herkenbaar, aanwezig. Voor meer info over JumpXL kun je ook kijken op www.jump-xl.com/eindhoven.nl

Het doel van vrijwilligersgroep &RG-teens is een passend programma te bieden voor de jeugd van Lieshout in leeftijdscategorie van (halverwege het schooljaar) groep 6 t/m 15 jaar.