Afbeelding

Badminton Club Lieshout nadert seizoenseinde

Sportnieuws

Lieshout - Bij een naderend seizoenseinde hoort een seizoensafsluiting. Ook dit jaar organiseert een klein comité weer een leuke en gezellige seizoensafsluiting. Deze keer is de datum geprikt op zaterdag 25 juni. Het evenement vindt plaats in de kantine van Sporthal de Klumper.

Seizoensafsluiting
Met nog enkele weken te gaan organiseert Badminton Club Lieshout een (jaarlijks terugkerend) evenement ter gelegenheid van het einde van het seizoen. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 25 juni en start rond 18.30 uur. Plaats van handeling is de thuishaven van Badminton Club Lieshout: de kantine van Sporthal ‘De Klumper’, aan de Papenhoef in Lieshout. Vorig jaar was de vereniging uitgeweken naar het scoutingterrein, maar dit jaar is gekozen voor een plaats dichterbij. De organisatie van dit evenement bestaat dit jaar uit Frans van Waardenburg, Hennie Arends en Marianne Arends die allemaal gepokt en gemazeld zijn in het organiseren van dit soort evenementen. Hennie en Marianne Arends hebben in het verleden immers vele jaren de jaarlijkse seizoensafsluiting van de badmintonners georganiseerd. Inmiddels was het stokje overgedragen, maar door omstandigheden kan de vereniging tóch weer op hun oude en vertrouwde organisatie terugvallen. Uiteraard is deze avond enkel toegankelijk voor leden van Badminton Club Lieshout en bestemd voor alle leden, zodat bijv. nieuwe leden beter kennis kunnen maken.

Training
Gedurende de laatste weken van het seizoen wordt er bij de senioren van Badminton Club Lieshout niet meer getraind. Tijdens de speelavond worden er enkel (dubbel)partijen gespeeld, die in de eerste drie rondes door loting (trekken van rackets) tot stand worden gebracht. Zo speelt ieder lid met ieder ander lid en ontstaan er geen aparte groepjes. Na de drie ‘lotingrondjes’ kan er verder vrij gespeeld worden, waardoor de groepjes alsnog gevormd worden en ieder tijdens de speelavond óók met zijn/haar gelijken kan spelen.