Afbeelding

Ganzendoncks boerenpaar schenkt aan goede doel

Algemeen

Beek en Donk - In Ganzendonck vond op carnavalsdinsdag de trouwerij plaats van het boerenpaar van de Teugelders. Boer Tontje en boerin Goen werden in de onecht met elkaar verbonden. Tijdens de boerenbruiloft hield pastoor B.H. Titus een collecte voor het goede doel, welk door het boerenpaar werd uitgekozen. Hun keuze viel op team Frans, zij gaan komende juni deelnemen aan de beklimming van de Alpe d’HuZes.

Team Frans verloor hun dierbare Frans Megens aan kanker. Zij willen een bijdrage leveren aan de inzameling van geld voor nog meer onderzoek naar kanker, om daarmee de strijd aan te gaan tegen deze ziekte. Elke gift is hierbij welkom. Daarnaast gaan ze in juni een sportieve prestatie neerzetten.

Boer Tontje en boerin Goen schonken de opbrengst van de collecte aan team Frans. Tijdens de drukbezochte boerenbruiloft haalden zij het mooie bedrag van €150,00 op. Dit werd op het scheidingsfeestje van Tontje en Goen overhandigd aan Danny Megens, een van de leden van team Frans en ze wensten hem en zijn teamgenoten veel succes met de voorbereiding en de beklimming van de Alpe d’HuZes.

Vanaf nu gaan Tontje en Goen weer door het leven als John en Lonneke. Ze kijken terug op een geweldige periode met als hoogtepunt de trouwerij op carnavalsdinsdag.