Afbeelding

De Jeugd3daagse collecteert voor het leukste kinderfeestje van het jaar

Algemeen

Aarle-Rixtel - Vind je het ook belangrijk dat kinderen lekker kunnen spelen? Dat ze actief bezig zijn, lekker buiten spelen met leeftijdsgenootjes en andere kinderen leren kennen? De Jeugd3daagse in Aarle-Rixtel maakt dat mogelijk.

Tijdens de laatste week van de zomervakantie, dit jaar van 31 augustus t/m 1 september, zijn zo’n 300 kinderen te vinden in en om het grasveld bij De Dreef waar ze onder begeleiding van volwassenen en jongeren meedoen aan leuke spellen, hutten bouwen en dansen en zingen. En dat doen de kinderen met heel veel enthousiasme en plezier.
Een club van vele vrijwilligers maakt de Jeugd3daagse mogelijk. Daarnaast sponsoren veel ondernemers de Jeugd3daagse. Maar dat is helaas niet genoeg. Daarom gaan ze collecteren van 3 t/m 9 april. Hiervoor zoeken ze nog collectanten die in deze periode in Aarle-Rixtel langs de deur willen gaan. Dus als je de kinderen van Aarle-Rixtel een warm hart toedraagt en graag iets voor hen wil doen, geef je dan op als collectant. Stuur een mail naar info@jeugd3daagse.nl, of stuur een persoonlijk bericht via de facebookpagina www.facebook.com/jeugd3daagseaarlerixtel. Je kunt ook contact opnemen met Esther Martens via 06-14899295. De Jeugd3daagse heeft je hulp hard nodig.