Educatieve Avond bij CENDRA voor kinderen en ouders/opvoeders

Algemeen

Aarle-Rixtel - CENDRA houdt kosteloos een interactieve avond over het herkennen en de omgang met genotsmiddelen bij jongeren op 23 maart. In samenwerking met Novadic-Kentron en ViERBINDEN geven ze een educatieve avond voor alle Laarbeekse kinderen vanaf groep 8 van de basisschool.

Dus ook alle kinderen welke op het middelbaar of speciaal onderwijs zitten zijn van harte uitgenodigd. Tijdens deze avond zijn ook jullie ouders/opvoeders meer dan welkom (graag zelfs). Maar let op; ook voor iedereen die vrijwillig werkt met kinderen/jongeren houden zij deze avond. CENDRA hoopt zeker ook op jullie komst. De avond start om 19.30 uur, de inhoud van deze avond heeft betrekking op de verleidingen waar kinderen voor kunnen komen staan, hierbij valt vooral tijdens deze avond te denken aan alcohol en drogerende middelen.

Tijdens deze avond gaat men interactief aan de slag, dit betekent dat ze jullie niet gaan lastigvallen met saaie, lange verhalen, maar dat ze zowel met de jongeren als de ouders/opvoeders actief aan de slag gaan. Er worden een aantal workshops gegeven waaraan men kan deelnemen. Een van deze workshops wordt gegeven op een wel heel bijzondere plek, namelijk in de bus van Novadic-Kentron. Tijdens deze avond zijn er professionals aanwezig van Novadic-Kentron en ViERBINDEN (Jongerenwerk) welke al je vragen kunnen beantwoorden. Er is op deze avond ook voldoende ruimte om een individueel gesprek aan te gaan, of een afspraak te maken voor een later tijdstip. Jullie zijn allemaal van harte welkom vanaf 19.00uur bij Jongerencentrum CENDRA aan de Duivenakker 72a te Aarle-Rixtel.
Zij vinden het prettig om te weten hoeveel mensen er ongeveer komen, derhalve vragen zij of u zich voor deze avond aan wil melden via email of facebook voor 16 Maart; info@cendra.net of op CENDRA facebook. Mocht je vergeten zijn om je op te geven, geen stress…je bent altijd welkom! Heb je vooraf al vragen of opmerkingen, bel of mail (zie bovenstaand mailadres) gerust, telefoonnummer 06-46862102.