ELI sluit seizoen goed af

Sportnieuws

Lieshout - Voor ELI was het na twee teleurstellende wedstrijden met duidelijke nederlagen, eerst tegen Irene en later tegen RKGSV, belangrijk om het seizoen goed af te sluiten in De Rips tegen Fiducia.

Na nog geen twee minuten gespeeld te hebben was het echter al 1-0 voor de thuisploeg. Fiducia maakte direct duidelijk dat het van deze wedstrijd nog een echte wedstrijd wilde maken. Eli had echter dezelfde bedoelingen en liet bij vlagen meer dan goed voetbal zien. Twee prachtige aanvallen in de 27e en 28e minuut maakte dat ELI met 1-2 de leiding nam. Het was eerst Frank van Erp en vervolgens Bram Donkers, die Stijn Donkers in staat stelden om de 1-1 en de 1-2 te scoren. In de 40e minuut maakte Stijn zijn zuivere hattrick door de 1-3 te scoren.

Na rust was het weer Fiducia dat enorm fanatiek uit de startblokken kwam. De dit hele seizoen prima spelende Patrick Swinkels kreeg in de 47e minuut om onduidelijke redenen een penalty tegen waaruit werd gescoord door Frank Arts van Fiducia, 2-3. Erik Swinkels, die een prima invalbeurt beleefde, wist in de 66e minuut David da Silva in de gelegenheid te brengen om de 2-4 te scoren. Een voorzet van Roel van Mook leidde het 4e doelpunt van Stijn Donkers in. Helaas wist Pieter Ploegmakers namens Fiducia in de laatste minuut de ingevallen keeper van ELI B1, Bjorn Mezenberg, te verschalken, waardoor de eindstand op 3-5 werd bepaald.

Al met al een boeiende wedstrijd met goed voetbal, waarbij ELI werd ondersteund door de ELI-jeugd met zang en trommel. De ELI-spelers bedankten deze fanatieke supporters en hoopt ze volgend jaar elke wedstrijd te mogen ontmoeten.