Afbeelding

Twintigste Roefeldag in Laarbeek

Algemeen

Laarbeek – Nog een week en dan is het weer zover, de 20ste Roefeldag in Laarbeek! Zaterdag 11 juni vindt deze dag plaats. Het is een heel speciaal jaar, met extra verrassingen per kern. De kinderen gaan met hun begeleiders op ontdekkingstocht langs verschillende bedrijven en verenigingen in Laarbeek.

De organisatie is heel blij dat het weer gelukt is zoveel bedrijven en verenigingen bereiden te vinden hun deuren open te stellen voor de basisschoolkinderen. Zonder deze bedrijven en verenigingen kan er geen Roefeldag plaatsvinden.

Het is erg leuk om in andermans keuken te snuffelen. En wie weet kiest een van al die kinderen er voor, om mede dankzij deze dag, een baan te gaan zoeken in één van de bedrijven die ze op deze dag bezoeken. Ook verenigingen kunnen op deze manier laten zien wat ze te bieden hebben. Kinderen kunnen zo geïnteresseerd raken in een nieuwe hobby of sport. Het is prachtig om te zien wat er allemaal in Laarbeek leeft en dat men dit ook met elkaar wil delen. Iets om trots op te zijn!

Van belang zijn de volgende data:
- In Beek en Donk is er op maandag 6 juni een informatieavond om 19.00 en 19.30 uur op basisschool de Muldershof voor de begeleiders van de Roefeldag.
- In Lieshout vindt de informatieavond voor de begeleiders van de Roefeldag plaats op dinsdag 7 juni om 19.00 uur in het Dorpshuis van Lieshout.
- In Aarle-Rixtel kunnen de begeleiders van de Roefeldag het programmaboekje en de informatie waar ze naar toe gaan ophalen op donderdag 9 juni tussen 18.30 en 20.00 uur in Cendra.
- In Mariahout is er geen informatieavond, daar is alle informatie voor de begeleiders van de Roefeldag al uitgedeeld.

Op www.roefeldaglaarbeek.nl is nog meer informatie te vinden. Hier worden leuke foto’s en verhalen op geplaatst van de Roefeldag in alle kernen.