Laarbeekse oldtimers te zien bij truckshow

Algemeen Evenementen

Veghel/Laarbeek - Op de Noordkade in Veghel vindt op zondag 25 september de eerste 'Oldtimer Truckshow' plaats. Tijdens deze dag zijn er diverse vrachtwagens, van allerlei merken en types. Vanuit heel Nederland zijn zowel bedrijven als particulieren aanwezig om hun mooie oldtimer te laten zien aan het publiek. Zo ook vanuit Laarbeek. Maar liefst zeven Laarbekenaren stellen hun oldtimer tentoon.

Omdat er in Veghel van oudsher altijd industrie is geweest, was, en is het nog steeds, een komen en gaan van vrachtwagens. Er was enkele jaren geleden niet voor niets de slogan: 'Zonder transport staat alles stil'. Stil heeft het zeker niet gestaan in Veghel, het is alleen maar gegroeid wat industrie betreft.

In samenwerking met de O.T.A. (Old Transport Achterhoek) en enkele leden van de afdeling Veghel wordt deze Oldtimershow gehouden. De 7 Laarbeekse deelnemers komen uit Lieshout, Aarle-Rixtel en Beek en Donk. Zij stellen hun Oldtimer truck tijdens deze dag tentoon. De show begint om 10.30 uur en eindigt om 16.00 uur.

De Noordkade in Veghel staat die dag vol met oude trucks uit vervlogen jaren, onder andere Scania, Volvo, D.A.F., Mercedes, enz. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.