Afbeelding

Verkoop speelgoed Speel-o-theek Lieshout

Algemeen

Lieshout - Na veel jaren met veel plezier en enthousiasme speelgoed uitgeleend te hebben, is Speel-o-theek ‘t Locomotiefje uit Lieshout genoodzaakt haar deuren per 1 juli 2016 te sluiten.

De laatste jaren bleek het steeds moeilijker om nieuwe leden te werven. Hierdoor is het ledenbestand dusdanig klein geworden dat voortzetting niet meer mogelijk is. De leden bestaan uit ouders van jonge kinderen, maar ook opa’s en oma’s die graag speelgoed in huis willen hebben als de kleinkinderen op bezoek komen.

Op woensdag 13 juli tussen 14.00 en 16.00 uur houden ze een openbare verkoop van de hele speelgoedcollectie. Iedereen is welkom bij deze verkoop in het dorpshuis in Lieshout. Jong en oud, woonachtig in Lieshout en daarbuiten.
In deze collectie hebben ze buitenspeelgoed zoals loopfietsjes en kleine trampolines, educatief speelgoed zoals puzzels en denkspelletjes, constructiespeelgoed zoals Duplo en houten speelgoed. Merken die ze hebben zijn Playmobil, Fisher Price, Little Tikes, Vtech en nog veel meer.

Speel-o-theek Lieshout wil iedereen bedanken die de afgelopen jaren wat heeft betekend voor de speel-o-theek. Zonder alle vrijwilligers en leden hadden ze niet zo lang kunnen blijven bestaan.