Afbeelding

Beleef fabeltjes en BLØF in Openluchttheater Mariahout

Algemeen

Mariahout - Wie van lekker hard meezingen houdt zit komende week goed bij Openluchttheater Mariahout. Op woensdag kunnen jong en oud lekker meezingen met het muzikale fabeltje Loop di Loup(e), en op vrijdag verschijnt niemand minder dan BLØF ten tonele. Dus smeer je stembanden en schraap je keel, en zorg dat je deze voorstellingen niet mist!

Loop di Loup(e)
Een knotsgekke interactieve en muzikale voorstelling, waarin humor en filosofie hand in hand gaan. De wolf is the good guy en verzorgt de bomen in het bos op de vervuilde aarde. Roodkapje is een kind dat met veel herrie, kauwgomkauwend de rust komt verstoren. Voor de jongsten een mooie voorstelling om te zien, voor de ouderen ook een voorstelling met diepgang waarover nog lang kan worden na gesproken. Loop di Loup(e) speelt op woensdag 13 juli om 14.30 uur.

BLØF
BLØF heeft eigenlijk geen introductie nodig. De band baadt in gouden en platina platen, onderscheidingen en awards en weet iedere zaal in een mum van tijd te vullen. Gedreven en gepassioneerd als altijd geeft de band in het theater de nieuwe nummers een akoestisch jasje en laten ze een dwarsdoorsnede horen van hun inmiddels zeer omvangrijke oeuvre.

De sound van hun laatste album 'In Het Midden Van Alles' is dieper en geslaagder dan wat men tot nu toe van BLØF gewend is. Er zit van alles in. Gekke soundjes en geluidjes, die extra smaak toevoegen aan de liedjes. Het is net als met koken. Het kan alleen met peper en zout, maar door meer kruiden en meer technieken toe te voegen, krijgt je een lekkerder eindresultaat.

In het voorprogramma speelt Rogier Pelgrim, bekend door zijn deelname aan ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’. Deze voorstelling speelt op vrijdag 15 juli om 20.00 uur.

Kaartverkoop
Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!