Burgemeester fietst met Dorpsraad door Lieshout

Algemeen

Lieshout - Aanstaande zaterdag omstreeks 10.00 uur zal de burgemeester van Laarbeek met zijn vrouw met enkele leden van de Dorpsraad Lieshout en de heer Sprengers   een fietstocht door Lieshout maken om wat meer bekend te raken met de historische plekjes en de geschiedenis van Lieshout.

Om 10.00 uur wordt vertrokken vanaf de Heuvel in Lieshout. De geschiedenis van Lieshout zal onderweg verteld worden door Hennie Bevers van de Heemkundekring. De burgemeester zal onder andere een bezoek brengen aan het Hof, aan de visvijver en aan voetbalclub Eli aan de Herendijk.

De Dorpsraad wil graag aandacht vragen voor hun nieuwe werkwijze. De bedoeling is dat er enkele werkgroepen komen die specifieke zaken op kunnen pakken. Voor deze werkgroepen is de Dorpsraad nog op zoek voor mensen met goede ideeën. Deze opzet is gekozen om meer inwoners van Lieshout te betrekken bij de leefbaarheid van ons dorp. Meedoen, actie en een fijne samenwerking staan voorop met daarnaast natuurlijk plezier, mensen ontmoeten en nuttig bezig zijn voor de leefbaarheid in Lieshout. De nieuwe werkwijze gaat starten in september. Spreekt deze nieuwe werkwijze u aan en wilt u deelnemen bij een onderwerp, of wilt u hier wat meer informatie over? Neem dan contact op met de Dorpsraad; info@dorpsraad-lieshout.nl of telefoon 06-38775775. Meer informatie; www.dorpsraad-lieshout.nl.