Café d'n Gieterij
Café d'n Gieterij

Reünie Café d'n Gieterij Aarle-Rixtel

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Café d'n Gieterij, beter bekend als 'De Gieter', was jarenlang (en nog steeds) een begrip in Aarle-Rixtel.

Vanaf 1994 met Everd en Antoinette van de Ven, daarna (2005) met Jurgen en Miranda Fabrie als uitbaters, wisten vele mensen het café te vinden. Bezoekers kwamen graag bij gelegenheden, liepen binnen voor een sfeervol avondje en pilsje, doordeweeks of in de weekenden. De dartsvereniging, Rode Schut en Aan de Wielen droegen ook bij aan vele (stam)gasten. Als het al een beetje weer was, zat het sfeervolle terras altijd vol.

Heb jij een of meerdere van de mooie momenten meegemaakt? Voel je je op welke manier dan ook verbonden met 'De Gieter'? Heb je zin om, na een mooie avond afgelopen jaar, nog eens herinneringen op te halen en gezamenlijk te proosten op een mooi stukje nostalgie? Kom dan naar de reünie!

De organisatie zou het leuk vinden om iedereen weer te zien. De reünie vindt plaats op zaterdag 24 september bij Café Deja Vu in Aarle-Rixtel vanaf 20.30 uur. Hopelijk tot dan!