Afbeelding

Een sfeervolle winteravond in het park

Algemeen Evenementen

Mariahout - Met de laatste theatervoorstelling achter ons begint het een beetje te kriebelen. Stilzitten tot het nieuwe theaterseizoen? Geen denken aan! Daarom introduceert Openluchttheater Mariahout een prachtig nieuw evenement 'Winterplein in het Park'.

Op zaterdag 10 december 2016 toveren ze het theaterpark om tot een gezellig winterplein. Geen traditionele kerstmarkt, maar een evenement met een warme winterse ambiance, bijzondere kraampjes en allerlei sfeervolle activiteiten. Struin langs de knusse kerstkraampjes, verwen jezelf met de lekkerste warme hapjes en drankjes, en geniet met volle teugen van dat échte wintergevoel.

Zoals je van het Openluchttheater Mariahout kunt verwachten, wordt de avond gevuld met een breed programma, op en rond het theaterpodium. Mooie verhalen, bijzondere karakters en een oorstrelende muzikale omlijsting van de avond. Verder zou het zo maar kunnen dat je de kerstman tegen het lijf loopt!

Proef, zie, hoor, voel & ruik de winter! Er zijn tijdens dit evenement ook kerstbomen te koop, neem er een mee als je naar huis gaat!

De organisatie verheugt zich er al enorm op. Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie en het complete programma. Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!