Herfstconcert O&U samen met Gildenbondsharmonie Boxtel

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Harmonie O&U geeft op zondag 20 november samen met de Gildenbondsharmonie uit Boxtel een 'herfstconcert' in Muziekcentrum het Anker, gelegen aan de Pater Vogelsstraat in Beek en Donk. De aanvang is 20.00 uur.

Beiden orkesten hebben een mooi muzikaal programma voorbereid. Voor de pauze kunt u genieten van de Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning onder leiding van Fried Dobbelstein. Met werken van onder andere Oliver Waespi, James Barnes en Freddy Mercury worden de bezoekers getrakteerd op een gevarieerd programma met zowel virtuoze als ingetogen muziek. Met hier en daar een uitstapje naar het lichtere repertoire.

Na de pauze betreedt de Gildenbondsharmonie onder leiding van Arjan Gaasbeek het podium. Voor hen heeft dit concert een speciaal tintje, aangezien het een try-out is voor hun deelnamen aan het concours in Veldhoven op 26 november. Met werken van Percy Grainger, Serge Prokofiev en Alfred Reed staan ook zij garant voor een afwisselend programma.

Toegangskaarten kunnen online besteld worden door een mail te sturen naar secretaris@oenu.nl, of telefonisch via 0492-450480. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van Muziekcentrum het Anker. De toegangsprijs is €7,50.