Vlooienmarkt in Muziekcentrum 't Anker

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - In Muziekcentrum 't Anker in Beek en Donk wordt door Harmonie Oefening & Uitspanning op zondag 27 november van 10.00 tot 16.00 uur een vlooienmarkt gehouden.

Op deze vlooienmarkt verkopen particulieren hun tweedehandse spullen, zoals kleding, schoenen, elektronica. In deze tijd van het jaar ook seizoensartikelen zoals kerstversiering en speelgoed.

Bezoekers vinden er volop kramen met (kinder)kleding, snuisterijen, boeken, elektrische apparatuur, cd's, platen en nog veel meer. Bent u op zoek naar iets moois, leuks aparts voor Sint of onder de kerstboom. Kom dan op zondag 27 november naar Muziekcentrum Het Anker en snuffel gezellig rond. Loop gewoon even binnen en geniet van een kopje koffie of een drankje. De opbrengt van deze markt komt ten goede aan de opleiding van jonge muzikanten binnen O&U.

De toegangsprijs bedraagt €1,50, voor kinderen t/m 12 jaar is de toegang gratis. U vindt Muziekcentrum 't Anker aan de Pater Vogelsstraat 39 in Beek en Donk. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (Heuvelplein). Voor informatie/boekingen kijk op www.oenu.nl, www.vandersteenevenementen.nl of bel 06–81135591.