Afbeelding

Start early bird ticketverkoop WiSH Outdoor 2017

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Gedurende het weekend van 30 juni, 1 en 2 juli zal Beek en Donk wederom het toneel vormen voor een van de grootste outdoor festivals van Brabant. Het populaire festival mocht afgelopen jaar, ondanks de regenachtige aanvang, ruim 60.000 bezoekers verwelkomen. Na een organisatorisch geslaagde jubileumeditie, staat de early bird verkoop voor de 11e editie van het festival WiSH Outdoor alweer klaar voor aanvang.

Hoewel de reguliere kaartverkoop pas in 2017 van start gaat, kunnen de vroege vogels zich vanaf 30 november al verzekeren van een ticket voor het festival. Gedurende deze exclusieve early bird kaartverkoop, is er een beperkt aantal WiSH Outdoor 2017 tickets beschikbaar tegen een gereduceerd tarief. De kortingen lopen op tot wel €10,00 per ticket. De early bird verkoop verkoopt al jaren uit binnen een mum van tijd en de organisatie adviseert dan ook om er snel bij te zijn, want op is op!

Early bird tickets zijn vandaag vanaf 20.00 uur uitsluitend te verkrijgen via www.wishoutdoor.com.

Volg WiSH Outdoor op Facebook (www.facebook.com/wishoutdoor), Instagram (www.instagram.com/wishoutdoor) en Twitter (www.twitter.com/wishoutdoor) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom het festival!