Afbeelding

Activiteiten Runningteam Laarbeek voor goede doel

Algemeen Evenementen

Laarbeek - Wie de afgelopen weken Tuincentrum de Biezen heeft bezocht heeft Runningteam Laarbeek ongetwijfeld zien staan. Het team is, zoals de afgelopen jaren gebruikelijk, weer te gast bij tuincentrum de Biezen om wafels te bakken en te verkopen voor het goede doel.

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan stichting Roparun. Deze stichting haalt geld op en besteed geld aan doelen die zich bezighouden met patiënten die feitelijk uitbehandeld zijn voor kanker, de zogenaamde palliatieve zorg. "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Feitelijk wil dit zeggen dat er kwaliteit van leven aan de laatste dagen wordt toegevoegd. Hierdoor komt het meeste geld terecht bij bv. een hospice, inloophuizen zoals de Cirkel in Helmond, het mogelijk maken van een vakantieweek maar ook bij ziekenhuizen voor hoofdkoelers en onderzoek om patiënten met langdurige behandelingen weer smaak aan het eten te geven. De noodzaak van dit werk behoeft geen toelichting. Stichting Roparun is een kleine organisatie zonder dure bestuurders, kostbare mediaconnecties, hoge spaartegoeden en met korte lijnen naar de plaatsen waar het geld nodig is.

Ook het komende weekend staan ze zowel op zaterdag- als zondagmiddag weer klaar met hun wafels. Dus kom gezellig kerst shoppen bij de Biezen en neem een heerlijke wafel mee. Het goede doel steunen past zo mooi bij de kerstgedachte. Geen zin in wafels, dan staat er de collectebus klaar en kunt u uw geluk beproeven met de loten.

Tot slot kunt u er zich ook opgeven voor het sponsordiner op 8 april 2017 in het Bavaria Brouwerijcafé in Lieshout. Voor een bedrag van €65,00 krijgt u een avondvullend programma met een meer gangen menu waarbij u ook dit goede doel steunt. Kaarten voor dit diner passen wel erg goed als Kerstcadeau. U kunt ze bij de kraam bestellen of via organisatie@runningteamlaarbeek.nl.

Via dat mailadres kunt u ook alle eventuele vragen stellen. Het Runningteam Laarbeek is erg actief voor het goede doel. Via www.runningteamlaarbeek.nl treft u meer informatie over hen aan en wordt uitgelegd hoe u het team financieel kunt steunen. Ze zullen u ook via De MooiLaarbeekKrant van hun activiteiten op de hoogte houden. Graag zien ze u komend weekend bij de wafelkraam in Tuincentrum De Biezen.