Dames Mariahout ongeslagen winterstop in

Mariahout - De dames van vv Mariahout hebben zondag goede zaken gedaan door naaste concurrent TOP met 6-0 te verslaan. Ze gaan nu ongeslagen de winterstop in.

Na een wat aarzelende start kwamen de dames na een kwartier spelen steeds beter in de wedstrijd. De wedstrijd was 20 minuten oud toen Michelle van den Heuvel richting de 2e paal liep en daar een mooie voorzet van Mara Thielen wist binnen te schieten, 1-0. Na ruim een halfuur wisten ze de score verder uit te breiden. Marianne Scheepers zorgde met een prachtig schot voor de 2-0. De eerste helft sloten we af door de score maar eens de verdubbelen. In drie minuten tijd was het twee keer raak. Mara Thielen had met een prachtige voorzet al een belangrijk aandeel in de 1-0, bij de 3-0 was het Thielen zelf die de bal wist binnen te schieten. Het slotakkoord van de eerste helft kwam weer voor rekening van Marianne Scheepers door de 4-0 binnen te werken.

Zo lekker als het liep aan het eind van de eerste helft liep het na rust niet. TOP kon er zelfs een aantal keer gevaarlijk uitkomen maar dan was het altijd nog een verdediging of keeper die een tegengoal wist af te slaan. Uiteindelijk viel dan toch de 5-0. Uit een corner wist Marianne Scheepers de bal goed in te koppen. Alweer haar derde goal van de dag. In de 80e minuut was het Hiske die de laatste goal van deze wedstrijd kon aantekenen: 6-0.

Zo eindigt de eerste seizoenshelft voor de dames met 27 punten uit 9 wedstrijden en met een indrukwekkend doelsaldo van 49 voor en 2 tegen.

Op 5 februari staat de volgende wedstrijd pas op het programma. Tot die tijd kunnen zij genieten van de bovenste plaats op de ranglijst.