Afbeelding

Scepterperikelen in het Heidurp

Algemeen Carnaval

Na een vliegende start als prins, prinses, adjudant en hofdame van het Heidurp vlogen de weken voorbij en bouwden we het ene na het andere fist! Maar helaas kort na de laatste activiteit van 2016 ging het mis en werd op brute wijze mijn scepter ontvreemd.

Op eigen bodem werden adjudant Harald en ik op het verkeerde been gezet en dachten we tussen vrienden te staan. We hebben gelijk alles op alles gezet en tot diep in nacht zij we in de weer geweest met een reddingsactie maar het mocht niet baten. Vervolgens is mijn scepter op verschillende plekken in het Raopersgat gesignaleerd door onze schijnbare vriend Harry Buygens die overigens ook wanhopig op zoek is naar tafelpoten?? Tot overmaat van ramp kregen we ook nog eens een flinke uitbrander van onze vurzitter te verwerken want die was 'not amused' over ons gedrag tot op heden. Gelukkig hebben we wel veel steunbetuigingen ontvangen van andere leden. Adjudant Harald is inmiddels een paar dagen met zijn vader op retraite en is er zaterdag weer klaar voor en ik heb besloten in de buurt te blijven en als voorbereiding heb ik me verdiept in de prinselijke etiketten. Wij willen vanaf zaterdag tot en met de carnaval één groot fist bouwen en gelukkig genieten we vanaf heden bescherming van het leger van de prins!!

Rest mij nog één ding: Ik wil de eerlijke vinder vriendelijk verzoeken mijn scepter terug te brengen zodat ik zaterdag naar de receptie van Luuk XLV kan gaan. En ik wil ook een oproep plaatsen namens Harry, iedereen die nog een tafelpoot kan missen kan deze bij mij achterlaten en dan zorg ik dat ze bij Harry komen.

Groeten prins Joan d'n Urste

Kletsavonden C.V. De Heikneuters
De kaartverkoop van de kletsavonden wordt gehouden op zaterdag 7 januari. Voor leden van 18.00 tot 19.00 uur en niet-leden van 19.00 tot 20.00 uur in het bargedeelte van het buurthuis in Mariahout. Denk aan uw lidmaatschapskaart!

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.