Afbeelding

Huldiging jubilarissen seniorenkoor Sint Joachim

Algemeen Senioren

Beek en Donk - Tijdens de jaarvergadering van seniorenkoor Sint Joachim op 7 februari werden twee jubilarissen onderscheiden. Er werden een zilveren en een bronzen medaille uitgereikt.

Omdat het een seniorenkoor is, is de mogelijkheid om vele jaren lid te zijn beperkt. Dat is ook de reden dat bij een lidmaatschap van 10 jaar een bronzen speld uitgereikt wordt, voor 15 jaar zilver en voor 25 jaar goud.

De Heer Wilems, lid van het bestuur van Lovok, de landelijke organisatie van ouderenkoren sprak hij zijn waardering uit voor de jubilarissen die gedurende alle jaren met veel enthousiasme deel genomen hebben aan de repetities en optredens en speldde hen de spelden op.

De twee jubilarissen waren Wim Smits en Piet van de Kerkhof. Allereerst werd Piet van de Kerkhof, tenor en tevens begeleidend gitarist, onderscheiden met de bronzen speld vanwege zijn 10-jarig jubileum. Daarna was het de beurt aan Wim Smits, dirigent en tevens lid van het koor, die 15 jaar bij het koor is. Hij werd onderscheiden met de zilveren speld. Wim is al vele jaren de dirigent van het seniorenkoor en weet het koor steeds weer met veel enthousiasme te leiden. Op de korendagen waar zij jaarlijks enkele keren optreden, zijn zij daarom ook een graag geziene gast, mede door de kwaliteit van het optreden.

Ook werd een oorkonde uitgereikt. Tot slot werd hen een boeket bloemen uitgereikt. Seniorenkoor St Joachim wenst de jubilarissen van harte proficiat met hun jubileum en hopen nog lang met hen te kunnen zingen.

Overweegt u de mogelijkheid bij het koor te komen zingen, aarzel niet en kom eens kijken bij de repetitie op dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in Café van de Burgt aan het Heuvelplein. U bent van harte welkom. Zij hebben vooral behoefte aan alten.

St Joachim is een koor waar met veel plezier en enthousiasme gezongen wordt en waar de gezelligheid een belangrijk aspect is. Het seniorenkoor is ook te vinden op www.kbobeekendonk.nl.