Sparta'25 viert Carnaval

Algemeen Carnaval

Beek en Donk - Traditiegetrouw wordt op zaterdagochtend sporthal D'n Ekker omgetoverd tot een heuse carnavalsvoetbalzaal. De jeugd van Sparta'25 speelt hier verkleed diverse wedstrijden in een toernooi. Dit is elk jaar weer een zeer leuke en gezellige activiteit. De wedstrijden beginnen om 9.00 uur.

Rond 12.15 uur vertrekt een kleurrijke optocht naar het clubgebouw. Vanaf 12.30 uur is iedereen welkom in het clubgebouw voor een gezellig en groots jeugdcarnaval. Er is volop muziek en ruimte op het podium om op te treden. Natuurlijk is er ook weer volop mogelijkheid om spellen te spelen. Sparta ziet jullie allemaal graag tijdens dit geweldige feest.

Familiematinee
Op carnavalsmaandagmiddag 27 februari houdt Sparta'25 een familiematinee met carnavalslunch. Om 13.00 uur ben je welkom voor een heerlijke lunch bestaande uit onder andere soep, diverse broodjes en beleg, kroket, melk, koffie, thee, jus d orange, enz.

Voor €5,00 kun jij je buik vol eten. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis mee-eten. Betalen kan op de maandagmiddag zelf. Wil je deelnemen aan de lunch meld je dan aan via activiteitensparta25@gmail.com.

Om 13.45 uur is iedereen welkom om er verder een leuke carnavalsmiddag van te maken met de oude carnavalskrakers en de hedendaagse feest- en après-ski muziek. Je hebt zelf veel invloed in de muziek die wordt gedraaid, als het maar een feest is voor jong en oud. Voor de kleintjes zijn er spelletjes aanwezig en natuurlijk verschillende lekkernijen. Ook de friet - frikadellenvloer is er weer.

Spart'25 hoopt velen van jullie bij Sparta'25 te zien en wensen iedereen een geweldige carnaval.