Een deel van het toneeldecor
Een deel van het toneeldecor

Toneelvereniging 'De Vriendenkring' start voorverkoop kaartjes

Algemeen Evenementen

Lieshout - Ben je vier dagen carnaval gaan vieren, heb je het een beetje te bont gemaakt en knaagt dat aan je? De Vriendenkring heeft misschien de oplossing om jou je zonden te vergeven.

Met de komedie 'Het laat de pastoor koud', worden de problemen van de hedendaagse kerk op een leuke manier aan het licht gebracht. Het is vooral een financieel probleem wat de kerk in zijn voortgang bedreigt. Maar vele wegen leiden naar Rome en zo ook in dit geval, alleen de manier waarop is wel bijzonder te noemen. Tijdens deze uitvoering is het mogelijk om ten biecht te gaan, maar een flinke gift in de collecte pot doet ook al heel veel wonderen. Dus bezoek een van onze negen uitvoeringen, dan kun je verlost van je zonden verder gaan en je hebt meteen een super leuke avond gehad.

Maandag 6 maart start de voorverkoop van de leuke komedie 'Het laat de pastoor koud' die toneelvereniging 'De Vriendenkring' weer negen keer op gaat voeren in het Dorpshuis in Lieshout. Het eerste weekend is op 25 en 26 maart, daarna spelen ze nog 29 en 31 maart en 1,2,5,7 en 8 april deze leuke komedie. De zaal gaat open om 19.00 uur en de uitvoeringen beginnen om 20.00 uur. Kaartjes die over zijn, worden die avond verkocht aan de kassa in het Dorpshuis. Kaarten zijn te koop bij: Top1Toys Van Berlo, in de Dorpsstraat in Lieshout. Kosten van een kaartje zijn €6,50. Graag tot ziens op een van de uitvoeringen van 'Het laat de pastoor koud'.