Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Aarlese Dirk van Gerwen overleden

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Dirk van Gerwen is afgelopen weekend overleden. De 54-jarige Aarlenaar kreeg in mei vorig jaar te horen dat hij ongeneeslijk ziek was. Hij streed tegen alvleesklierkanker. Nadat het lange tijd redelijk goed met hem ging, is Dirk toch nog redelijk onverwacht afgelopen weekend komen te overlijden. 

Toen bekend werd dat Dirk ongeneeslijk ziek was, stond zijn zoon Niels op om met een groep deel te nemen aan de Alpe D'HuZes. Het team Dirk van Gerwen werd geformeerd, met daarin onder anderen zijn broer Martijn en nog een paar andere familieleden en vrienden. Het team heeft de laatste maanden al diverse activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor het grootse event. Dirk hoopte de Alpe D'HuZes nog mee te maken. Dit heeft helaas niet zo mogen zijn. 

DeMooiLaarbeekKrant volgt het team van Dirk van Gerwen richting de Alpe D'HuZes. In december stonden Dirk en zoon Niels met een interview in de krant (klik hier).

DeMooiLaarbeekKrant wenst iedereen enorm veel sterkte toe met het verlies van deze positieve man, die helaas veel te jong is overleden. 

Wil je doneren aan Team Dirk van Gerwen? Klik dan hier