Logo mooilaarbeek.nl
Kunst en Cultuur

Expositie 'De Noortjes' in Atelier Vonk

Aarle-Rixtel - De eerste gezamenlijke expositie van 'De Noortjes' vindt plaats op zondag 8 oktober bij Atelier Vonk in Aarle-Rixtel. Een schildersgroep van vijf kunstvriendinnen: Thea van Eijk, José Kreveld, Ted Hezemans, Angèle Straver en Willie van Schie.

Ze hebben elkaar in 2009 leren kennen bij Atelier Nuenen en zijn na verloop van tijd ieder hun eigen kant op gegaan. Los van elkaar ontwikkelen zij hun talent, maar ze werken ook geregeld samen en huren daarvoor geschikte locaties. Daarnaast bezoeken ze regelmatig kunstevenementen in binnen- en buitenland. Dit jaar staat onder andere het bezoek aan de Biënnale in Venetië op het programma.

Nu vinden ze het tijd om de buitenwereld te tonen wat ze in hun mars hebben. In de expositie wordt duidelijk wat hen bindt en wat hen uniek maakt. U treft een groot palet aan kunstuitingen. Naast schilderijen exposeren ze beelden, collages, foto's, zeefdrukken, draadfiguren en bijzondere objecten.

Atelier Vonk is gevestigd in de voormalige klokkengieterij Petit en Fritsen. Deze locatie is op zeer creatieve en speelse wijze heringericht. Het adres van Atelier Vonk is Klokkengieterstraat 1 te Aarle Rixtel. Graag ontvangen 'De Noortjes' u op zondag 8 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>