Logo mooilaarbeek.nl
Een van de werken van Niek de Jongh   | Fotonummer: ef3b75
Een van de werken van Niek de Jongh (Foto: Niek de Jongh)
Kunst en Cultuur

Expositie kunstzinnige fotobewerkingen in Gallery Berkendijkje

Beek en Donk - Waar destijds, in de donkere kamer, een 'gewone' foto werd omgetoverd tot een 'geweldige' foto, is de donkere kamer vervangen door de computer, waarmee een begin is gemaakt met een nieuwe kijk op fotografie.

Fotografie is tegenwoordig springlevend, (getuige het feit dat elk zich zelf respecterend dorp of stad wel één of meerdere fotoclubs in portefeuille heeft) en de mogelijkheden om andere, nieuwe paden te bewandelen, met behulp van steeds meer uitgebreide software zijn bijna onbeperkt. De enige beperking blijft je eigen fantasie!

Na een doorslaand succes, vorig jaar met Pasen, waar Niek de Jongh velen heeft mogen begroeten is hij nu opnieuw gevraagd om te exposeren in Gallery Berkendijkje in Beek en Donk. Na anderhalf jaar van radiostilte heeft hij zijn collectie 'Kunstzinnige Fotobewerkingen' weer fors uit kunnen breiden en hij is dan ook apetrots om deze resultaten te kunnen laten zien. Niek hoopt zijn enthousiasme te kunnen delen met de bezoekers en leidt hen persoonlijk rond langs zijn werken onder het genot van een drankje en praatje.

De Gallery is uitsluitend op zondagen geopend. Op zondag 8 oktober (opening van de expositie), zondag 15, 22 en 29 oktober telkens van 12.00 tot 17.00 uur. Mocht u vóór uw bezoek aan de Gallery al geïnformeerd willen zijn in zijn werken, dan kunt u een deel van de 'kunstwerken' bekijken op www.foto-u-niek.nl. De Gallery bevindt zich op de eerste etage, welke alleen via een trap te bereiken is. De Gallery is gelegen aan het Berkendijkje 8 in Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>