'Limonadepong'
'Limonadepong'

'Supergaaf' Jeugdkamp van Harmonie O&U

Algemeen Jongeren

Beek en Donk - Het jeugdkamp van harmonie Oefening en Uitspanning vond plaats in het weekend van 29 september. Een weekend vol plezier voor het aanstormende talent van de vereniging. Drie jeugdleden: Teun Faust, Wouter de Jong en Sophie van Ham hebben speciaal voor deze krant opgeschreven hoe zij het beleefd hebben.

"Vrijdag 29 september, 18.30 uur, verzamelden we met het hele Jeugdorkest bij het Anker. We gingen op pad naar Eindhoven met als doel een hele leuke avond laser gamen. Het plezier was echter van korte duur aangezien de oudere muzikanten volledig werden ingemaakt door de jongere muzikanten.

Na een erg fanatiek potje lasergame vertrokken we met zijn allen naar de kamplocatie in Someren-Heide. De avond hebben we gezellig samen afgesloten bij een lekker warm, knisperend, kampvuur. De volgende ochtend zijn we, na even een potje voetbal te hebben gespeeld, gestart met een lekker ontbijt om vervolgens met zijn allen 'levend Stratego' te spelen in het nabij gelegen bos. Het regende hard maar dat hield ons niet tegen! Iedereen was super enthousiast en we hebben ons erg vermaakt daar in de bossen. Met de lunch waren we weer terug op onze locatie, weer we even droge kleding aan deden om de rest van de middag in te vullen met een leuk zeskamp, die het team van Teun gewonnen heeft. Uiteraard zaten we in de avond weer gezamenlijk aan het kampvuur. Daar hebben we allemaal een limmerick geschreven en gezongen - erg leuk en gezellig - om daarna weer lekker ons bed in te kruipen. Na alles samen te hebben opgeruimd vertrokken we aan het einde van de zondagochtend weer huiswaarts.

We vonden het echt een supergaaf kamp, en wij willen hierbij dan ook meteen de kampleiding bedanken voor het leuke programma en de organisatie van het geheel. De nieuwe begeleiding was ook leuk omdat het een keer totaal anders werd georganiseerd. Het was echt onvergetelijk! We kunnen niet wachten tot volgend jaar!"

'Limonadepong'