Sinterklaas komt weer naar Aarle-Rixtel!
Sinterklaas komt weer naar Aarle-Rixtel! Foto: Arjan Jeurgens

Sinterklaas zet voet aan wal in Aarle-Rixtel

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Natuurlijk komen Sinterklaas en zijn zwarte pieten ook dit jaar weer naar Aarle-Rixtel. De Sinterklaascommissie vindt het een grote eer om hem samen met de burgemeester welkom te heten. Zondag 19 november vanaf 12.45 uur wordt Sinterklaas verwacht bij de passantenhaven in Aarle-Rixtel.

Het zou erg fijn zijn als alle kinderen uit Aarle-Rixtel de Sint en zijn pieten komen begroeten. Natuurlijk hoopt Sinterklaas ook weer alle ouders, verzorgers, opa's en oma's, toeristen en verdere artiesten en belangstellenden te mogen begroeten.

Na de aankomst van Sinterklaas zal hij onder begeleiding van zijn pieten, de harmonie en beide gildes, via de route: Havenweg, Klokkengietersstraat, Dorpsstraat, Kannelustweg, Lage Hoeve, de Maltezer en de Duivenakker, tenslotte aankomen bij MFC de Dreef.

Na een korte rustpauze voor de Sint is het de bedoeling om het programma in MFC de Dreef te laten starten om 14.00 uur. Zoals ieder jaar is er weer een heel gezellig (en gratis) middagprogramma. Dit jaar iets anders dan dat Sinterklaas normaal gewend is? Wat voor een verassing hebben ze in petto voor de Sint? De postpieten die dit jaar zijn meegekomen, hebben blijkbaar een grote fout gemaakt!