Penthouse Boys
Penthouse Boys

Voorverkoop Ganzekwekavonden en Seniorenmiddag in Ganzegat

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - Hoewel men nog in de kerstperiode zit, moet Ganzegat, gezien het vroege carnavalsseizoen, toch al gaan denken aan de Ganzekwekavonden in Aarle-Rixtel. De avonden vinden plaats op 13 en 27 januari 2018 vanaf 19.45 uur in de Dreef in Aarle-Rixtel en de seniorenmiddag vindt plaats op 13 januari 2018 vanaf 14.00 uur.                                                         

Naast de plaatselijke groepen Verhinderd, De Velt Op en Croyse Piet maken de bekende kletsers Berry Knaapen, Rien Bekkers, Jan Strik, Hans Eijkemans, Cees Coolen, Arian Compen, Jasper van Gerwen en Boy Jansen hun opwachting.

Daarnaast is de zaalcommissie er in geslaagd om enkele 'oud' gedienden naar Ganzegat te halen. Plus Minus weet het publiek met prachtige teksten en liedjes het publiek te binden en bovenal te vermaken. De Penthouse Boys hebben hun sporen al lang en breed verdiend. Zo treden zij regelmatig op bij Oerol. Hun kracht ligt vooral in de interactie met het publiek, wat tot hilarische taferelen leidt. Als klap op de vuurpijl komt de Leste Aom naar Ganzegat. Deze groep stond voor het laatst tijdens het 44-jarig jubileum (zo'n 18 jaar geleden) op het Ganzegatse podium, of zeg maar liever, op de Ganzegatse tafels. Afgelopen jaar zijn ze voorzichtig weer begonnen en zij verzorgen slechts enkele optredens per jaar en Ganzegat prijst zich gelukkig dat ze hen een vriendendienst bewijzen door in Ganzegat op te komen treden. Liedjes als Jank dich Maria en 3 Daag galmen nog lang na in Ganzegat.

Voorverkoopdata
De voorverkoop voor de Ganzegatse seniorenmiddag is gestart vanaf 18 december bij snoeperij Jantje. De kaarten kosten €6,50 per stuk en zijn inclusief een kopje koffie of thee. Toegang vanaf 60 jaar!

De voorverkoop voor de Ganzekwekavonden vindt plaats op 31 december van 09.00 tot 13.00 uur bij de oliebollenkraam van Bakkerij van Brug. Bij slecht weer vindt de verkoop binnen in de bakkerij plaats. Een tweede voorverkoop (mits er dan nog kaarten zijn) vindt plaats op 7 januari 2018 in de Dreef van 13.00 tot 14.30 uur. Kaarten voor de Ganzekwekavonden kosten €13,50 per stuk. Eventueel overgebleven kaarten zijn te koop bij snoeperij Jantje. Ganzegat wenst u allen fijne feestdagen en hopelijk tot ziens bij hun Ganzekwekavonden.