Boerin Frieda en Boer Willem
Boerin Frieda en Boer Willem

Vrijgezellenavond boerenpaar Teugelders zeer gezellig

Algemeen Carnaval

Beek en Donk – Boer Willem en Boerin Frieda hebben zaterdag 20 januari een supergezellig vrijgezellenfeest gekregen. Om de zenuwen voor het aanstaande onecht huwelijk een beetje weg te nemen wordt er door de boerencommissie elk jaar een vrijgezellenavond gehouden.

Het boerenpaar van 2017, Grard en Anna, hebben het nieuwe boerenpaar op een ludieke wijze thuis opgehaald en met enkele leuke opdrachten bij de verzamelpunten afgeleverd. Daar werden ze in een ander outfit gehesen, om samen met familie vrienden en bekenden de avond voort te zetten in zaal de Tapperij. Voordat de akte van ondertrouw kon worden getekend, moesten ook hier weer verschillende opdrachten worden uitgevoerd.

Het boerenpaar Willem en Frieda kijken na deze gezellige avond uit naar de boerenbruiloft op dinsdag 13 februari. Die begint met een gezellige boerenbrunch voor groot en klein. Iedereen kan van deze smakelijke brunch gebruik maken en bij Café–Zaal van de Burgt kaarten kopen, zolang de voorraad strekt. Volwassenen €5,00 en kinderen tot 12 jaar €2,50.