Afbeelding
Foto: Liesbeth van Boxtel

WiSH Outdoor kondigt eerste namen voor 2018 aan

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Een nieuw jaar betekent nieuwe namen voor WiSH Outdoor! In het weekend van 29-30 juni & 1 juli zullen weer een flinke dosis topnamen acte de présence gaan geven op het populaire Brabantse festival. De organisatie maakt trots de eerste artiesten bekend: Gunz for Hire – Lucas & Steve – Ronnie Flex & Deuxperience – Yellow Claw - The Dirty Daddies – Jonna Fraser – LNY TNZ – Public Enemies – De Sluwe Vos – Vengaboys - ANBU – Bizzey – Chris Stussy – Devin Wild - Freddy Moreira – La Fuente – Rave Van Fortuin – Sub Zero Project The XPRMNT Live en The Partysquad.

De organisatie geeft aan dat dit nog maar het begin is, daar er nog ruim 100+ artiesten gepresenteerd zullen worden de komende weken. Dit jaar heeft het festival de programmering flink onder de loep genomen. De Devoted stage wordt omgedoopt tot The Grand Theater. Deze area biedt een podium voor spectaculaire shows en verrassende dance-, pop- en live-acts. Een andere noemenswaardige toevoeging dit jaar is de (Cover)band stage. Hier kun je op zaterdag én zondag genieten van een selectie aan top (cover)bands. Ook voor het eerst: drie dagen hardstyle op WiSH Outdoor. Daarbuiten zijn er, zoals gewoonlijk voor WiSH Outdoor, nog ontzettend veel verschillende areas en muziekstijlen en is er voor ieder wat wils. Bekijk het overzicht van de eerste artiesten en de stages op www.wishoutdoor.com.

Tickets
De ticketverkoop van WiSH Outdoor is dit jaar opgedeeld in fases. Tickets worden in iedere opeenvolgende fase een stukje duurder, zodat de vroege vogels en trouwe volgers zich kunnen belonen met een mooie korting. Dus hoe eerder er tickets besteld worden, hoe hoger de korting. De laatste kans op tickets met korting is reeds aangebroken dus zorg dat je er snel bij bent voordat deze zijn uitverkocht!

Meer info
Meer informatie over tickets en de line-up is te vinden op www.wishoutdoor.com.