Aken
Aken

Laarbeekse Heemkundekringen samen op pad

Algemeen Algemeen

Laarbeek – Voor de leden van de Laarbeekse heemkundekringen wordt op zaterdag 16 juni een gezamenlijke excursiereis gehouden. Allereerst wordt er in de ochtend een bezoek gebracht aan de Abdij van Rolduc in Kerkrade, waar men wordt ontvangen met koffie en gebak en vervolgens wordt rondgeleid.

Tijdens deze rondleiding bezoekt men o.a. de abdijkerk met crypte en de rococobibliotheek. 's Middags brengt men een bezoek aan de prachtige monumentale binnenstad van het nabijgelegen Aken met zijn indrukwekkende Dom en Rathaus. Hier is een begeleide stadswandeling door de Altstadt gepland. Op de terugweg gaat men aan tafel voor een heerlijk afscheidsdiner. Deze reis is alleen voor de leden van de Laarbeekse heemkundekringen. Voor deelname aan deze reis kan men zich aanmelden. Aanmeldingen kunnen naar mjvanleuken@onsbrabantnet.nl of telefonisch: 0499-421321 en wel vóór 1 mei.                                

Bij aanmelding dient tevens het bedrag van €49,50 per persoon te worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL79 RABO 0101405731 van de penningmeester van Heemkundekring Barthold van Heessel, Aarle-Rixtel.