Pannenkoekenactie Runningteam Laarbeek bij PLUK

Algemeen Algemeen

Laarbeek – Pannenkoekenrestaurant Pluk in Beek en Donk heeft op donderdag 19 april een pannenkoekenactie ten behoeve van Runningteam Laarbeek. Op 19, 20 en 21 mei neemt Running Team Laarbeek voor de 11e keer deel aan de ROPA-run, de langste non-stop estafetteloop ter wereld van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Dit jaar vertrekt het team vanuit Hamburg.

Doelstelling is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor patiënten met kanker om het motto van de ROPA-run te kunnen uitvoeren: "Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Runningteam Laarbeek sponsort regionale doelen zoals inloophuis de Cirkel en de hospice in Bakel. Dus kom gezellig met het hele gezin, vrienden, buurtgenoten of je team naar pannenkoekenrestaurant PLUK, het gezelligste restaurant van Laarbeek.

*PLUK stelt de 2e, 4e, 6e, etc. pannenkoek beschikbaar voor de sponsoractie van het Runningteam Laarbeek. U hoeft deze pannenkoek niet te betalen. In plaats daarvan vragen zij u een bedrag te doneren voor de Roparun. Dat bedrag mag u zelf bepalen.